Haagan leipä oy

ruokaa omasta maasta!

#

Mistä kaikki alkoi

Haagan Leipä Oy on perustettu vuonna 1956 nimellä Terveysleipä Oy.

Vuoden 1957 alussa yhtiö siirtyi kokonaan Matti ja Raisa Turusen omistukseen. Toiminnan laajentuessa myös henkilökunnan määrä vähitellen lisääntyi.

60-luvun alussa kesällä 1963 toiminta siirtyi osoitteeseen Ristolantie 7. Matti Turunen suoritti vuonna 1966 leipurimestarin tutkinnon.

70-luvulla alkoi toisenpolven oppiaika.

80-luvulla vuonna 1981 hankittiin toimitilat Ristolantie 7:ssä omaan omistukseen ja saatiin laajennuksia tuotantotiloihin sekä avattiin leipomon yhteyteen myymälä.

90-luvulla suoritettiin yrityksessä sukupolvenvaihdos.

Tänään leivomme edelleen- suurella sydämellä ja sopivalla sitkeydellä parhaista raaka-aineista!

100% kotimainen

Lähileipä-merkki takaa tuotteessa viljan alkuperän olevan 100 % suomalaista.

Perinteisin menetelmin...

Ruisleipää tehdään edelleen vuoden 56 reseptillä, Runebergintortuissamme käytetään aitoa rommia, porkkanat raastetaan itse, piirakat rypytetään käsityönä, kakkupohjat teemme alusta alkaen käsityönä ja paljon paljon muuta! Leipureillamme on yhteensä yli 100 vuoden kokemus ja ammattitaito!